Showroom Almere, Markerkant 10-13A

PlaatsAlmere
Soort ruimteBedrijfsruimte, Kantoorruimte, Showroom
Oppervlakte204 m2 op de BG / 215 m2 op de 1e verdieping
Huurprijs€ 4.750 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Showroom Almere te huur

Een geweldige showroomruimte welke op de hoek gelegen is. De Markerkant 10-13A is een dubbele ruimte met een zeer grote showroompui maar daarnaast ook met een hoge overheaddeur aan de zijkant, waardoor je makkelijk kunt laden en lossen. Zoekt u een mooie showroom Almere dan is deze ruimte wellicht iets voor u.

Deze nieuwbouw unit is in 2010 opgeleverd en is volledig afgewerkt zodat u meteen aan de slag kunt. De begane grond heeft een vrije hoogte van ca. 3,5 meter. Via een ruimte brede trap met bordes komt u op de verdiepingsvloer.

Deze showroomruimte is onderdeel van het Bedrijfsverzamelgebouw De Residentie welke geschikt is voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of showroomruimte zoeken.

De residentie is centraal gelegen op bedrijventerrein Markerkant te Almere. Binnen 1 minuut zit u op de Hoge Ring en binnen 5 minuten op de snelweg A6. Ook het centrum van Almere is binnen enkele minuten te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Residentie, Huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, showroom, Markerkant, Almere, Flexibel, IN.EX Exploitatie

Kijk ook eens op Youtube of onze website van De Residentie Almere

 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen