Klein Kantoor Haarlem, Tappersweg 14-40

PlaatsHaarlem
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte44 m2 BVO
Huurprijs€ 450 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

klein kantoor Haarlem voor maar €450 per maand

In het gebouw de Blauwe Baronnen in Haarlem bieden wij nu een kleinschalige kantoorruimte aan welke turn-key wordt opgeleverd. De ruimte is voorzien van een kabelaansluiting waardoor u snel internet kunt krijgen voor zeer lage kosten.

Deze kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 44 m2 BVO bevindt zich op de 5e verdieping van dit beeldbepalende gebouw langs het Spaarne. Zoekt u een klein kantoor Haarlem dan is dit wellicht iets voor u!

De ruimte is volledig afgewerkt met verlaagd plafond, verlichting en een eigen pantry met boiler. De ruimte is afgewerkt met een mooie laminaatvloer. Als huurder kunt u tevens gebruik maken van het dakterras op het dak met een geweldig uitzicht over Haarlem, de duinen en het Spaarne. Deze ruimte is een bezichtiging waard.

Door haar ligging is de Waarderpolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rotterpolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem-Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Wij nodigen u met trots uit voor een persoonlijke rondleiding. Blauwe Baronnen Haarlem is geen standaard kantoorruimte, dit kunt u echter alleen maar ervaren door eens te komen kijken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 036 5300545 of per email info@inex-verhuur.nl. U bent van harte welkom!

Kernwoorden: De Blauwe Baronnen, huur, klein kantoor Haarlem, De Waarderpolder, klein Kantoor Haarlem, flexibel, korte lijnen, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht.

Kijkt u  ook eens op onze website www.kantoorhaarlem.nl . Deze website is speciaal gemaakt voor de ruimtes die wij in De Blauwe Baronnen verhuren.

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen