Kantoor Haarlem, Tappersweg 14-47

PlaatsHaarlem
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte77 m2 BVO inclusief 13m2 dakterras
Huurprijs€ 895 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoor met Spaarne-uitzicht en terras

In het gebouw de Blauwe Baronnen in Haarlem bieden wij nu een kleinschalige kantoorruimte aan welke aan de Spaarnezijde gelegen is met uitzicht over Haarlem, het Spaarne en de duinen.

Deze kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 77 m2 BVO bevindt zich op de 5e verdieping van dit beeldbepalende gebouw langs het Spaarne. Uniek is het eigen dakterras van 13m2. Zoekt u kantoor Haarlem dan is dit wellicht iets voor u!

De ruimte is volledig afgewerkt met verlaagd plafond, verlichting en een eigen pantry met boiler. Als huurder kunt u tevens gebruik maken van het dakterras op het dak met een geweldig uitzicht over Haarlem, de duinen en het Spaarne. Deze ruimte is een bezichtiging waard.

Door haar ligging is de Waarderpolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rottepolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem-Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Blauwe Baronnen, huur, kantoorruimte, De Waarderpolder, Kantoor Haarlem, flexibel, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht.

Kijk ook eens op www.kantoorhaarlem.nl

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen