Kantoor Haarlem, Tappersweg 14-22

PlaatsHaarlem
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte79 m2 BVO
Huurprijs€ 900 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoor Haarlem te huur

In het gebouw de Blauwe Baronnen in Haarlem bieden wij u een van onze laatste kleinschalige kantoorruimte aan. Deze kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 79m2 BVO bevindt zich op de 2e verdieping van dit beeldbepalende gebouw langs het Spaarne. Zoekt u kantoor Haarlem dan is dit wellicht iets voor u!

De ruimte heeft ramen tot aan de vloer wat zorgt voor veel daglicht en een ruimtelijk effect. Ook zijn vrije hoogte van ca. 3,5 meter geeft een ruimtelijk gevoel. Deze ruimte heeft een eigen toilet en pantry. Deze ruimte is een bezichtiging waard.

Door haar ligging is de Waarderpolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rottepolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem-Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Blauwe Baronnen, huur, kantoorruimte, De Waarderpolder, Kantoor Haarlem, flexibel, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht, vrije hoogte.

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen