Bedrijfsunit Almere, Operetteweg 21S

PlaatsAlmere
Soort ruimteBedrijfsruimte, Kantoorruimte, Opslag, Showroom
Oppervlakte90 m2 BG en 103 m2 op de 1e verdieping
Huurprijs€ 1500 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Bedrijfs/showroom/Kantoorruimte Almere

Deze mooi afgewerkte bedrijfsunit is gelegen op de kop van het gebouw de Metronoom.

Op de BG vindt u een representatief entree, een showroom/opslag/ bedrijfsruimte van totaal 90 m2. Op de BG is ook een pantry en WC ruimte aanwezig.

Via een trap komt u op de 1e verdieping waar een kantoorruimte aanwezig is van 103 m2. Op de verdieping vindt u 3 aparte ruimte, een keuken en een toiletruimte

De ruimte is mooi en volledig afgewerkt met tapijt, plafond en kabelgoten. Deze ruimte is onderdeel van het gebouw De Metronoom Almere

De Metronoom is centraal gelegen op bedrijventerrein Felsersplaats te Almere.  Binnen 1 minuut zit u op de Hoge Ring en binnen 5 minuten op de snelweg A6.  Ook het centrum van Almere is binnen enkele minuten te bereiken.  Al met al een ideale bereikbaarheid.

Momenteel bieden wij deze hele mooie ruimte nu tegen een speciale huurprijs aan. Een bezichtiging is zeker de moeite waard !

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Metronoom, zichtlocatie, speciale huurprijs, kantoorruimte Almere, Felsersplaats, flexibel, IN.EX Exploitatie, verhuur.

Kijk ook eens op Youtube of onze website van De metronoom Almere 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen