Bedrijfsruimte Leeuwarden, Icarusweg 32

PlaatsLeeuwarden
Soort ruimteBedrijfsruimte
Oppervlakte50
Huurprijs
Contractduur
Statusverhuurd

Bedrijfsruimte Leeuwarden te huur

Een mooie bedrijfsruimte gelegen in het het complex aan de Icarusweg 28-42.  Deze ruimte maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum Leeuwarden.  Zoekt u bedrijfsruimte Leeuwarden, dan is deze ruimte wellicht iets voor u.

Bedrijvencentrum Leeuwarden is een ruim opgezet complex met vele ruimtes geschikt voor ondernemers die kantoor, bedrijfsruimte of opslag zoeken. Rondom de panden is er voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren op eigen terrein.

Bedrijvencentrum Leeuwarden  is centraal gelegen op bedrijventerrein De Hemrik  te Leeuwarden. Het complex is gelegen aan de uitvalsweg richting de de N31 (naar de snelweg A32) en de Ringweg van Leeuwarden.  Ook het centrum van Leeuwarden is gemakkelijk en snel te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencentrum Leeuwarden, huur, kantoorruimte, opslagruimte, bedrijfsruimte, De Hemrik, Leeuwarden, flexibel, IN.EX Exploitatie, bedrijfsruimte Leeuwarden

Kijk ook een op Youtube en onze site van Bedrijvencentrum Leeuwarden

Voor een bezichtiging of verdere informatie kunt u ons bereiken op nummer 036 5300545 Wij zijn elke donderdag op het complex aanwezig, wij ontvangen u graag voor een kop koffie!

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen