Algemene informatie

Bedrijvencentrum “Silverpoint Almere” is een uniek gebouw welke geschikt is voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of showroomruimte zoeken. De ruimtes worden nu aangeboden met gratis glasvezel.

Silverpoint Almere is gelegen aan de entree van Almere pal langs de Hogering en de snelweg A6 op Bedrijventerrein Gooise Kant.  Binnen 1 minuut zit u op de snelweg A6. Ook is het centrum van Almere binnen 5 minuten te bereiken. Een betere bereikbaarheid en locatie is er niet.

Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn opvallende architektuur en de gezellige inrichting van het gebouw met vele, leuk ingerichte, gezamenlijke zitjes. Elke ruimte wordt verhuurd inclusief een eigen terras op de verdiepingen, dit is echt een luxe die je in maar weinig bedrijfspanden kunt vinden.

‘s Avonds wordt het gebouw bijzonder uitgelicht in een blauwe kleur, zodat iedere inwoner van Almere het gebouw wel kent.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Silverpoint Almere, huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, showroom, Gooisekant, Almere, Flexibel, gratis glasvezel, IN.EX Exploitatie

Kenmerken

Het pand
Bestemming Kantoor, bedrijfsruimte en showroom
Soort bouw Bestaande bouw
Totaal vloeroppervlak 3000 m²
In units vanaf 73 m² (incl. eigen dakterras)
Aantal bouwlagen 4

 

Overdracht
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct

 

Contract
Contract Huur
Huurprijs Vanaf € 550 per maand
Energiekosten € 20,- per m²/jaar (warmte, water en electra)
Servicekosten € 17,50 per m²/jaar
Zekerheidsstelling Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten, vermeerderd met BTW

 

Locatie
Plaats Almere
Adres Transistorstraat 91
Bedrijventerrein Gooise Kant Almere