Transistorstraat 91-02

PlaatsAlmere
Soort ruimteBedrijfsruimte, Kantoorruimte, Opslag, Showroom
Oppervlakte690 m2 BVO
Huurprijs€5.250 per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Een hele mooie ruimte van totaal 690 m2 BVO. Deze ruimte op de BG. Via de hoofdingang bereikt u meteen uw eigen ruimte.

Deze ruimte wordt gekenmerkt door de vrije hoogte van 4,5 meter. Middels een hoge overheaddeur bereikt u deze mooie ruimte.

Graag nodigen wij u uit om deze ruimte te komen bezichtigen en de mogelijkheden van deze ruimte te komen bekijken.

Bedrijvencentrum “Silverpoint Almere” is een uniek gebouw welke geschikt is voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of showroomruimte zoeken.

Silverpoint Almere is gelegen aan de entree van Almere pal langs de Hogering en de snelweg A6 op Bedrijventerrein Gooise Kant. Binnen 1 minuut zit u op de snelweg A6. Ook is het centrum van Almere binnen 5 minuten te bereiken. Een betere bereikbaarheid en locatie is er niet.

Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn opvallende architektuur en de gezellige inrichting van het gebouw met vele, leuk ingerichte, gezamenlijke zitjes. Je eigen terras op de verdiepingen is echt een luxe die je in maar weinig bedrijfspanden kunt vinden.

‘s Avonds wordt het gebouw bijzonder uitgelicht in een blauwe kleur, zodat iedere inwoner van Almere het gebouw wel kent.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Silverpoint Almere, huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslag, showroom, Gooisekant, Almere, Flexibel, IN.EX Exploitatie

Kijk ook eens op Youtube en op de website Silverpoint Almere

 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen