Showroom Almere, Markerkant 10-11A

PlaatsAlmere
Soort ruimteBedrijfsruimte, Kantoorruimte, Showroom
Oppervlakte108 m2 BG / 116 m2 1e verdieping BVO
Huurprijs€ 2.250 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Showroom Almere te Huur

Deze showroomunit is de laatste showroomruimte die wij beschikbaar hebben. Zoekt u showroom Almere dan bent u van harte welkom om deze ruimte te komen bezichtigen.

Deze nieuwbouw unit is in 2010 opgeleverd en is volledig afgewerkt zodat u meteen aan de slag kunt.

De vorige huurder heeft de unit echt mooi afgewerkt. Deze unit is voorzien van een dubbele deur in de showroomruimte en een apart opgang. De unit is voorzien van een wc ruimte en een eigen Pantry op de 1e verdieping.

Deze bedrijfsunit is onderdeel van het Bedrijfsverzamelgebouw De Residentie welke geschikt is voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of showroomruimte zoeken.

De residentie is centraal gelegen op bedrijventerrein Markerkant te Almere. Binnen 1 minuut zit u op de Hoge Ring en binnen 5 minuten op de snelweg A6. Ook het centrum van Almere is binnen enkele minuten te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Residentie, Huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, Markerkant, Flexibel, IN.EX Exploitatie, showroom Almere

Wij nodigen u met trots uit voor een persoonlijke rondleiding. De Residentie Almere is geen standaard pand, dit kunt u echter alleen maar ervaren door eens te komen kijken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 036 5300545 of per email info@inex-verhuur.nl.

Kijk ook eens op Youtube of onze website van De Residentie Almere

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen