Opslag Haarlem, Tappersweg 59 ruimte 21D

PlaatsHaarlem
Soort ruimteOpslag
Oppervlakte26 m2 BVO
Huurprijs€ 195,- excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Opslag Haarlem nodig, Komt u eens in De BUNKER kijken.

In de Bunker Haarlem bieden wij een kleine opslagruimte aan van 26 m2. Deze ruimte is goed te bereiken via een grote goederenlift. Opslag Haarlem….. U bent welkom in De Bunker.

Bedrijfsverzamelgebouw De Bunker is een uniek verzamelcomplex welke geschikt is voor ondernemers die kantoor, opslag of atelierruimte zoeken.

De Bunker Haarlem is een uniek gebouw! Het gebouw is van massief beton en is vroeger gebruikt als staalopslag van de voorheen naastgelegen Haarlemse scheepsbouw maatschappij. Wij zijn trots om dit gebouw te mogen verhuren.

De Bunker is centraal gelegen op bedrijventerrein De Waarderpolder te Haarlem.  Binnen 1 minuut zit u op de Waarderweg welke u snel naar de A200/A9 en de ontsluiting naar de A208. Ook het centrum van Haarlem is binnen enkele minuten te bereiken.  Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Bunker, huur, kantoorruimte, opslagruimte Haarlem, Atelierruimte, De Waarderpolder, Haarlem, flexibel, IN.EX Exploitatie

Kijk ook eens op Youtube en onze website De Bunker Haarlem

IN.EX Exploitatie verhuurt door heel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes UW HUISVESTING, ONZE ZORG!!

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen