Kantoorruimte Spijkenisse, Theemsweg 65

PlaatsSpijkenisse
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte72 m2 BVO
Huurprijs€ 695 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoor Spijkenisse te huur!

Op het jonge bedrijventerrein Schenkel, ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en diverse uitvalswegen, kunnen wij u deze kantoorruimte van ca. 72 m² aanbieden. Dit object is gelegen in een representatief vrijstaand bedrijfsverzamelgebouw met royale parkeerfaciliteiten voor de entree. Zoekt een kantoor Spijkenisse. Dan is deze ruimte wellicht iets voor u!

Locatie:
Het geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Schenkel, direct naast het metrostation Spijkenisse Centrum en op korte afstand van de rijksweg A15. Binnen enkele autominuten is Knooppunt Benelux bereikbaar, waar de rijkswegen A4 en A15 tezamen komen. De A15 loopt van Europoort via Rotterdam richting onder andere Gorinchem. Rijksweg A4 loopt door de Beneluxtunnel en verbindt de zuidkant met de noordkant van Rotterdam.

Deze kantoorruimte is helemaal zelfstandig met een intercom, eigen toilet en pantry. De ruimte is afgewerkt met een verlaagd plafond en vloerbedekking. Via een fraai entree komt u in een netjes afgewerkte entreehal. Het gebouw is voorzien van een trappenhuis en tevens een lift.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Wij nodigen u met trots uit voor een persoonlijke rondleiding. Tradecenter Schenkel is geen standaard bedrijvencomplex, dit kunt u echter alleen maar ervaren door eens te komen kijken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 036 5300545 of per email info@inex-verhuur.nl. U bent van harte welkom!

Kernwoorden: Tradecenter Schenkel, Theemsweg, Kantoor SPijkenisse, huur, kantoorruimte Spijkneisse, Schenkel, Kantoor Spijkenisse, flexibel, korte lijnen, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht.

Kijkt u  ook eens op onze website www.inex-verhuur.nl .

IN.EX Exploitatie is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van ruimtes voor ondernemers uit het MKB. Onze huurders staan bij ons voorop! Uw huisvesting, onze zorg!

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen