Kantoorruimte Leeuwarden Icarusweg 16A

PlaatsLeeuwarden
Soort ruimteAtelier, Kantoorruimte
Oppervlakte50 m2 BVO
Huurprijs€ 375 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoorruimte Leeuwarden te huur

Een mooie kantoorruimte voor een ondernemer die een kleinschalige betaalbare kantoorruimte zoekt. Deze ruimte maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum Leeuwarden.

Bedrijvencentrum Leeuwarden is een ruim opgezet complex met vele ruimtes geschikt voor ondernemers die kantoor, bedrijfsruimte of opslag zoeken.

Bedrijvencentrum Leeuwarden is centraal gelegen op bedrijventerrein De Hemrik te Leeuwarden. Het complex is gelegen aan de uitvalsweg richting de de N31 (naar de snelweg A32) en de Ringweg van Leeuwarden. Ook het centrum van Leeuwarden is gemakkelijk en snel te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencentrum Leeuwarden, huur, kantoorruimte, opslagruimte, bedrijfsruimte, De Hemrik, Leeuwarden, flexibel, IN.EX Exploitatie

Kijk ook een op Youtube en onze site van Bedrijvencentrum Leeuwarden

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen