Kantoorruimte Leeuwarden Icarusweg 10

PlaatsLeeuwarden
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte50m2 BVO
Huurprijs€325 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Kantoorruimte Leeuwarden te huur

Een mooie kantoorruimte, op een hoek gelegen, voor een ondernemer die een kleinschalige betaalbare kantoorruimte zoekt. Deze ruimte maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum Leeuwarden.
Zoekt u kantoorruimte Leeuwarden? Dan is deze ruimt aan de Icarusweg 10 een geschikte ruimte voor u!

Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 50m2 BVO  en is gelegen op de BG. De ruimte is afgewerkt met eigen toilet en pantry. Wij bieden deze ruimte nu aan voor €325 excl. BTW per maand.
De ruimte is op een hoek gelegen met voldoende daglicht en ventilatie. Deze ruimte moet u echt gezien hebben!

Bedrijvencentrum Leeuwarden is een ruim opgezet complex met vele ruimtes geschikt voor ondernemers die kantoor, bedrijfsruimte of opslag zoeken. Het complex wordt goed onderhouden en kent een verscheidenheid aan huurders.

Bedrijvencentrum Leeuwarden is centraal gelegen op bedrijventerrein De Hemrik te Leeuwarden. Het complex is gelegen aan de uitvalsweg richting de de N31 (naar de snelweg A32) en de Ringweg van Leeuwarden. Ook het centrum van Leeuwarden is gemakkelijk en snel te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

Zelf zijn we elke donderdag op het complex aanwezig om bestaande en nieuwe huurders te woord te staan. U bent altijd welkom voor een kopje koffie en om deze ruimte te komen bezichtigen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 058 2890180 of per email op info@inex-verhuur.nl

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencentrum Leeuwarden, huur, kantoorruimte leeuwarden, opslagruimte, bedrijfsruimte, De Hemrik, Leeuwarden, flexibel, IN.EX Exploitatie

Kijk ook een op Youtube en onze site van Bedrijvencentrum Leeuwarden

 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen