Kantoorruimte Leeuwarden, Apolloweg 5G

PlaatsLeeuwarden
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte65 m2 BVO
Huurprijs€ 375 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoorruimte Leeuwarden te huur

Een mooie kantoorruimte gelegen op de hoek van het complex aan de Apolloweg 5.  Deze ruimte maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum Leeuwarden.  Zoekt u kantoorruimte Leeuwarden, dan is deze ruimte wellicht iets voor u.

Bedrijvencentrum Leeuwarden is een ruim opgezet complex met vele ruimtes geschikt voor ondernemers die kantoor, bedrijfsruimte of opslag zoeken. Rondom de panden is er voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren op eigen terrein.

Bedrijvencentrum Leeuwarden  is centraal gelegen op bedrijventerrein De Hemrik  te Leeuwarden. Het complex is gelegen aan de uitvalsweg richting de de N31 (naar de snelweg A32) en de Ringweg van Leeuwarden.  Ook het centrum van Leeuwarden is gemakkelijk en snel te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencentrum Leeuwarden, huur, kantoorruimte, opslagruimte, bedrijfsruimte, De Hemrik, Leeuwarden, flexibel, IN.EX Exploitatie, kantoorruimte Leeuwarden

Kijk ook een op Youtube en onze site van Bedrijvencentrum Leeuwarden

Voor een bezichtiging of verdere informatie kunt u ons bereiken op nummer 036 5300545 Wij zijn elke donderdag op het complex aanwezig, wij zien u graag voor een kop koffie!

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen