Kantoorruimte Almere, Operetteweg 21F

PlaatsAlmere
Soort ruimteKantoorruimte, Showroom
Oppervlakte50 m2 BG en 188 m2 op de 1e verdieping
Huurprijs€1850 per maand excl. BTW
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Kantoorruimte Almere te huur

Deze mooi afgewerkte kantoorruimte is gelegen op een zichtlocatie langs de Hollandse Dreef in Almere. Bent u op zoek naar kantoor Almere dan is dit wellicht iets voor u.

Op de BG vindt u een representatief entree en aparte ruimte, welke thans gebruikt wordt als voorraad-, server-, keukenruimte van totaal 50 m2.

Via een brede trap komt u op de 1e verdieping waar een kantoorruimte aanwezig is van 188 m2. Op de verdieping vindt u tevens een aparte vergaderruimte, een pantry en een dubbel toilet.

De ruimte is mooi en volledig afgwerkt met o.a. airco, kabelgoten en pantry. Deze ruimte is onderdeel van het gebouw De Metronoom Almere

De Metronoom is centraal gelegen op bedrijventerrein Felsersplaats te Almere.  Binnen 1 minuut zit u op de Hoge Ring en binnen 5 minuten op de snelweg A6.  Ook het centrum van Almere is binnen enkele minuten te bereiken.  Al met al een ideale bereikbaarheid.

Momenteel bieden wij deze hele mooie ruimte nu tegen een speciale huurprijs aan. Een bezichtiging is zeker de moeite waard !

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Metronoom, zichtlocatie, speciale huurprijs, kantoorruimte Almere, Felsersplaats, flexibel, IN.EX Exploitatie, verhuur.

Kijk ook eens op Youtube of onze website van De metronoom Almere 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen