Kantoor/Atelier Haarlem, Tappersweg 59 ruimte 8K

PlaatsHaarlem
Soort ruimteAtelier, Kantoorruimte
Oppervlakte28 m2 BVO
Huurprijs€ 313,- excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Atelier Haarlem, De Bunker

Bedrijfsverzamelgebouw De Bunker is een uniek verzamelcomplex welke geschikt is voor ondernemers die kantoor, opslag of atelierruimte zoeken. Kantoor Haarlem nodig…..?

Ruimte 8K is gelegen op de 1e verdieping, welke goed bereikbaar is via een trappenhuis en grote goederenlift.

In De Bunker zijn veel startende en creatieve bedrijven gehuisvest. Daarnaast biedt de bunker ook diverse atelierruimtes waar momenteel diverse kunstenaars actief zijn. De Bunker Haarlem is een unieke plek die voor zowel particulieren als bedrijven betaalbare werkruimte beschikbaar zijn. U komt dan zeker niet in een standaard kantooromgeving terrecht. U bent altijd welkom voor een bezichtiging…..

De Bunker is centraal gelegen op bedrijventerrein De Waarderpolder te Haarlem. Binnen 1 minuut zit u op de Waarderweg welke u snel naar de A200/A9 en de ontsluiting naar de A208. Ook het centrum van Haarlem is binnen enkele minuten te bereiken. Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Bunker, huur, opslagruimte, De Waarderpolder, Haarlem, Flexibel, IN.EX Exploitatie, goedkoop, kantoorruimte Haarlem, Atelier Haarlem

Kijk ook eens op Youtube en onze website De Bunker Haarlem

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen