Kantoor Haarlem, Tappersweg 14-39

PlaatsHaarlem
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte296 m2 BVO incl. daktteras
Huurprijs€ 2350 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoor Haarlem te huur

In het gebouw de Blauwe Baronnen in Haarlem bieden wij nu een geweldige op de een hoek gelegen kantoorruimte aan.

Deze kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 296 m2 BVO bevindt zich op de 4e verdieping van dit beeldbepalende gebouw langs het Spaarne. Zoekt u kantoor Haarlem dan is dit wellicht iets voor u! Tevens een dakterras van 66m2 op het zuiden en westen!

De ruimte heeft een fantastisch uitzicht op Haarlem en het Spaarne. Zijn vrije hoogte van ca. 3,5 meter geeft een ruimtelijk gevoel. Deze ruimte heeft een eigen dubbel toilet en een pantry. Deze ruimte is een bezichtiging waard.

Door haar ligging is de Waarderpolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rottepolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem-Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

De foto’s zijn gemaakt bij een andere huurder van ons op de 3e verdieping. Dit betreft een soortgelijke ruimte qua afmeting. Dit om een voorbeeld te geven wat je van de ruimte kunt maken.

Kernwoorden: De Blauwe Baronnen, huur, kantoorruimte, De Waarderpolder, Kantoor Haarlem, flexibel, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht, vrije hoogte.

Kijk ook eens op www.kantoorhaarlem.nl

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen