Kantoor Haarlem, Tappersweg 14-34

PlaatsHaarlem
Soort ruimteKantoorruimte, Showroom
Oppervlakte196 m2 BVO incl. daktteras
Huurprijs€1995 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusper direct beschikbaar

Kantoor Haarlem te huur

In het gebouw de Blauwe Baronnen in Haarlem bieden wij u een van onze laatste kleinschalige kantoorruimte aan. Deze kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 196m2 BVO bevindt zich op de 2e verdieping van dit beeldbepalende gebouw langs het Spaarne. Zoekt u kantoor Haarlem dan is dit wellicht iets voor u!

De ruimte heeft een fantastisch uitzicht op Haarlem en het Spaarne.  Deze ruimte heeft een eigen dubbeltoilet en pantry. Deze ruimte is een bezichtiging waard. Hij wordt leeg opgeleverd met laminaat, verlaagd plafond, verlichting en beveiliging.

Door haar ligging is de Waarderpolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rottepolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem-Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: De Blauwe Baronnen, huur, kantoorruimte, De Waarderpolder, Kantoor Haarlem, flexibel, IN.EX Exploitatie, Veel glas/licht, vrije hoogte.

 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen