Kantoor / Bedrijfsruimte Amsterdam, Tijnmuiden 77

PlaatsAmsterdam
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte120 m2 op de BG en 120 m2 op de 1e verdieping
Huurprijs€ 1500 excl. BTW en erfpacht per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Kantoor Amsterdam Nodig. Kom eens kijken in Tijmuiden. Direct aan de Snelweg!

Een mooie kantoor / Studio / Atelierruimte met veel daglicht op een gewelidige locatie langs de nieuw snelweg A5.  Deze ruimte is gelegen op de hoek van het complex en heeft zodoende van alle kanten daglicht. Kantoor Amsterdam nodig, wellicht is deze ruime iets voor u.

Deze ruimte bestaat uit 2 lagen van ieder 120m2 BVO. Doordat deze unit gelegen is op het 2e maaiveld heeft u een fantastisch uitzicht op de omgeving.

Bedrijvencompex Tijnmuiden waar deze unit deel van uit maakt ligt in Sloterdijk III direct naast de afrit van nieuwe snelweg A5 die schiphol en de Coentunnel met elkaar verbind. U bent dan ook zo op de A10 en de A4 richting schiphol/Den Haag.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencomplex Tijnmuiden, huur, kantoorruimte, studio, atelierruimte, Sloterdijk III, Amsterdam, flexibel, IN.EX Exploitatie

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen