Kantoor Amersfoort, Natriumweg 7-021

PlaatsAmersfoort
Soort ruimteAtelier, Kantoorruimte
Oppervlakte25m2 BVO
Huurprijs€229 per maand excl. BTW
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Atelier Amersfoort te huur.

Turn-Key opgeleverde kantoor / studio / atelierruimte van 25 m2 BVO.  Deze unit is onderdeel van bedrijvencentrum Amersfoort. Zoekt u een kantoorruimte / atelier in Amersfoort, dan is deze ruimte wellicht wat voor u!

Bedrijvencentrum Amersfoort is een bedrijfsverzamelgebouw welke in 2010 door ons is overgenomen en geschikt wordt gemaakt als broedplaats voor Amersfoortse bedrijven. Zoekt u een kantoor-, bedrijfs-, atelier-, en of showroomruimte dan kunt u bij ons terrecht.

De kantoor / studio / atelierruimtes hebben hun eigen ISRA punt en zijn voorzien van vloerafwerking. Op de verdieping zijn gezamenlijke toiletten en een keuken aanwezig.

Bedrijvencentrum Amersfoort is centraal gelegen op bedrijventerrein De Isselt te Amersfoort. Binnen 5 minuten zit u op de snelweg A1 of snelweg A30. Ook het centrum van Amersfoort is binnen enkele minuten te bereiken.  Al met al een ideale bereikbaarheid.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijvencentrum Amersfoort, Huur, kantoorruimte, atelier, showroom, De Isselt, Flexibel, IN.EX Exploitatie, Atelier Amersfoort

Kijk ook eens op Youtube en de website van Bedrijvencentrum Amersfoort

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen