Kantoor Almere, Transistorstraat 91-31

PlaatsAlmere
Soort ruimteKantoorruimte
Oppervlakte73m2 BVO
Huurprijs€495 excl. BTW per maand
ContractduurIn overleg
Statusverhuurd

Kantoor Almere te huur

Een hele mooie ruimte van totaal 73 m2. Deze ruimte wordt turn-key opgeleverd inclusief vloerbedekking. Bij deze ruimte heeft u de beschikking over een eigen dakterras van 11 m2. In het pand zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes die lijk zijn ingericht waar u met u collega’s of klanten informeel kunt zitten. Ook kunt u gebruik maken van de gratis gemeenschappelijke vergaderruimte op de BG. Zoekt u kantoor Almere? Dan is Silverpoint Almere wellicht iets voor u!

Uw ruimte is voorzien van een eigen telefoonpunt voor ADSL of ISDN, alarminstallatie, intercom en airco.

Bedrijvencentrum “Silverpoint Almere” is een uniek gebouw welke geschikt is voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of showroomruimte zoeken.

Silverpoint Almere is gelegen aan de entree van Almere pal langs de Hogering en de snelweg A6 op Bedrijventerrein Gooise Kant. Binnen 1 minuut zit u op de snelweg A6. Ook is het centrum van Almere binnen 5 minuten te bereiken. Een betere bereikbaarheid en locatie is er niet.

Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn opvallende architektuur en de gezellige inrichting van het gebouw met vele, leuk ingerichte, gezamenlijke zitjes. Je eigen terras op de verdiepingen is echt een luxe die je in maar weinig bedrijfspanden kunt vinden.

‘s Avonds wordt het gebouw bijzonder uitgelicht in een blauwe kleur, zodat iedere inwoner van Almere het gebouw wel kent.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB. Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Silverpoint Almere, huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, showroom, Gooisekant, Kantoor Almere, Flexibel, IN.EX Exploitatie, kantoor Almere

Wij nodigen u met trots uit voor een persoonlijke rondleiding. Silverpoint Almere is geen standaard kantoorruimte, dit kunt u echter alleen maar ervaren door eens te komen kijken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 036 5300545 of per email info@inex-verhuur.nl

Kijk ook eens op Youtube en onze website van Silverpoint Almere

 

MEER INFORMATIE

Neem contact op via tel.nr. 036 – 53 00 545 U kunt ook onderstaand formulier invullen. wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bekijk onze locatie’s

Bedrijvencentrum Leeuwarden
De Bunker Haarlem
De Bunker Haarlem
De Metronoom Almere
Bedrijfsbox Amsterdam
Bedrijfsbox Amsterdam
Silverpoint Almere
Silverpoint Almere
Kantoor Haarlem
Bedrijvencentrum Slotervaart
Bedrijvencentrum Slotervaart
De Residentie Almere
Bedrijvencentrum Amersfoort
Bedrijfsunits Haarlem
Cookie instellingen